Thursday, 21 July 2011

pesta dorian


smlm bdk2 bangunan berpesta dorian...even bru jea beberapa minggu kenl....we all dah mcm adik bradik...memg enjoy dpt mkn dorian berjemaah nie.....bila join dgn dak2 nie semua ak ase mcm muda blik...kahkahkah...tapi memg rupe aku mcm bdk skolah ag...mklumla...muka awek muda...aish...angkat bakul plak aku nie......tpi siusla...aku g LM dulu pun bdk skolah terslh ngorat...kihkihkih...depa ingt aku bdk sekolah tu....aptah lagi bila aku xbrpakaian formal....adoyai...ase mcm kena tambah berat bdn kot...bru nmpk tua...hahaha....terase plak org yg berbdn beso klu aku ckp cm gini.....jgn kecik ati ea....erm...aku nie klu bab nk besorkan bdn memg msalah....aku mkn mcm org bela hntu raye...tpi bdn nak naik sekilo pun mak ai....sush bebenor.....mcm2la aku try....tpi tak menjadik gak.....klakor btul.....klu bab nk turun bert bdn seng jea.....ape kes tak tahula....mkn dorian hari2 leh tmbah ke berat aku nie....huhuhu....

1 comment:

  1. wah... seronok.. tahun ni x leh makan durian kampung la.. x menjadi. durian beli jarang yang sedappp.. huhuhu..

    ReplyDelete